✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Webshop en fysieke winkel

Home » Seizoensartikelen

De lekkerste EINDE SCHOOLJAAR-chocolade van heel Antwerpen en omstreken vind je bij Leonidas-ZiDa. Stap bij ons binnen, voel de sfeer en laat je inspireren!

Geen tijd om zelf langs te komen? Breng dan een bezoekje aan onze webwinkel en shop de lekkerste chocolade gewoon online!

Wij verzenden door heel Europa!

WEBSHOP

Ontdek bij ons het lekkerste EINDE SCHOOLJAAR-assortiment  van Antwerpen

Verrukkelijke EINDE SCHOOLJAAR-chocolade in alle vormen en maten, verpakkingen en figuren in zeer diverse groottes en kleuren. Bij Leonidas-ZiDa in regio Antwerpen en Groot-Brecht is het al EINDE SCHOOLJAAR wat de klok slaat! Wij staan voor u klaar wanneer u uzelf of anderen wil verwennen met onze hart-verwarmende Leonidas-chocolade. Ruime keuze in verpakkingen met EINDE SCHOOLJAAR-thema.

 

EINDE SCHOOLJAAR-CHOCOLADE

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Voel je bij ons weer als een kind in een snoepwinkel

De deuren van onze winkels in St.-Job (Groot-Brecht) in de provincie Antwerpen, staan wagenwijd open voor iedereen die zichzelf, een collega of een geliefde wil verwennen met een overheerlijke dosis snoep. Kom bij ons langs op de Brugstraat 204 (St.-Job) of bezoek onze webshop en bestel je zoethoudertjes bij ons online. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Stuur een e-mail richting leonidas.zida@telenet.be of bel ons op het nummer 03/295.86.61 (St.-Job), wij staan u graag te woord!

Zida B.V.