✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔ Webshop en fysieke winkel

Home » Bedrijfscadeau Brecht

Bent u op zoek naar inspiratie voor een geschikt bedrijfscadeau voor de werknemers van uw onderneming in regio Brecht of Beerse? Plots op het bureau of in de brievenbus een dosis zoetigheden aantreffen, daar is nog nooit iemand ongelukkiger van geworden! Lees snel verder hoe Leonidas ZiDa u kan helpen de held van uw bedrijf en/of klanten te worden.

Wij verzenden door heel Europa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> Op maat van de klant

-> Voor elk budget

-> B2B-prijzen

-> Leveren mogelijk

 

Het lekkerste bedrijfscadeau van heel Brecht en Beerse   

 

Bij ZiDa weten we dat niet alleen de liefde van de man door de maag gaat, maar ook die van de werknemer en de klant! Daarom hebben wij ook een heel B2B-assortiment ontwikkeld. U stelt de zoete inhoud van uw pakket zelf samen uit ons aanbod snoep en pralines, en geeft er met ons uw eigen touch aan: ballotins en inpakpapier met uw eigen logo, de mogelijkheid om pakketten te versturen naar individuele (thuis)adressen en meer. Laat ons gerust weten wat uw wensen en ideeën zijn betreffende een zoet bedrijfscadeau voor uw onderneming in regio Brecht of Beerse, dan bekijken wij met u hoe we dit tot een goed einde kunnen brengen. Wij schrikken immers niet terug van een uitdaging op zijn tijd! 

VOLUME KORTING MOGELIJK
Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij u middels een overheerlijk bedrijfscadeau kunnen helpen om de held van uw bedrijf in regio Brecht of Beerse te worden? Wij staan u graag te woord! Bel ons via het nummer 03/295.86.61 of stuur een e-mail naar leonidas.zida@telenet.be. Of kom bij ons langs in onze winkel in St.-Job. Meer informatie over ons B2B-aanbod vindt u elders op onze website.

Zida B.V.