✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Twee fysieke winkels

Home » Snoep Antwerpen

Het lekkerste snoep van heel Antwerpen en omstreken vindt u bij ZiDa. Stap bij ons binnen en voel je weer als een kind in een snoepwinkel tussen alle heerlijke snoepjes en Leonidas-pralines. Kom snel eens langs of breng een bezoekje aan onze webwinkel en shop je zoetigheden gewoon online!

Ontdek bij ons het lekkerste snoep van Antwerpen

Verrukkelijk schepsnoep in alle vormen en maten, snoepzakken in alle mogelijke thema’s (eventueel met gepersonaliseerde sluitingen), zalig smakende pralines, overheerlijke snoeptaarten… Bij ZiDa in regio Antwerpen is het al snoep wat de klok slaat! Wij staan voor u klaar wanneer u uzelf of een dierbare eens goed wilt trakteren op een lekkere dosis zoetigheid met behulp van onze snoepcreaties. Bent u bedrijfsleider? Dan kunt u ook bij ons terecht voor gespecialiseerde werknemerscadeaus. Nee, toen Leonidas Kestekides in 1913 zijn allereerste tearoom opende in Gent, had hij niet kunnen vermoeden dat meer dan honderd jaar later het hele land van Antwerpen tot Zele nog zo zou genieten van zijn pralines en snoep.

VOLUME KORTING MOGELIJK
Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Voel je bij ons weer als een kind in een snoepwinkel  

 

De deuren van onze winkel in St.-Job, in de provincie Antwerpen, staan wagenwijd open voor iedereen die zichzelf, een collega of een geliefde wilt verwennen met een overheerlijke dosis snoep. Kom bij ons langs in de Brugstraat 204 of bezoek onze webshop en bestel je zoethoudertjes bij ons online. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Stuur een e-mail naar leonidas.zida@telenet.be of bel ons op het nummer 03/295.86.61, wij staan u graag te woord!

 

Zida B.V.