✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Twee fysieke winkels

Home » Snoep Antwerpen

Het lekkerste snoep van heel Antwerpen en omstreken vindt u bij Leonidas-ZiDa. Stap bij ons binnen en voel je weer als een kind in een snoepwinkel tussen alle heerlijke snoepjes en Leonidas-pralines. Kom snel eens langs of breng een bezoekje aan onze webwinkel en shop je zoetigheden gewoon online!

Wij verzenden door heel Europa! 

WEBSHOP

Ontdek bij ons het lekkerste snoep van Antwerpen

Verrukkelijk schepsnoep in alle vormen en maten, snoepzakken in alle mogelijke thema’s (eventueel met gepersonaliseerde sluitingen), zalig smakende pralines, overheerlijke snoeptaarten… Bij Leonidas-ZiDa in regio Antwerpen en Brecht is het al snoep wat de klok slaat! Wij staan voor u klaar wanneer u uzelf of anderen eens goed wil trakteren op een lekkere dosis zoetigheid met behulp van onze snoepcreaties.

Bent u een bedrijf? Dan kunt u ook terecht bij Leonidas-ZiDa voor gespecialiseerde werknemerscadeaus

snoep

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Voel je bij ons weer als een kind in een snoepwinkel

De deuren van onze winkels in St.-Job en Sint-Lenaarts (gemeente Brecht) in de provincie Antwerpen, staan wagenwijd open voor iedereen die zichzelf, een collega of een geliefde wil verwennen met een overheerlijke dosis snoep. Kom bij ons langs op de Brugstraat 204 (St.-Job) of Heiken 26 bus 5 (Sint-Lenaarts), of bezoek onze webshop en bestel je zoethoudertjes bij ons online. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Stuur een e-mail richting leonidas.zida@telenet.be of bel ons op het nummer 03/295.86.61 (St.-Job) of 03/344.54.29 (Sint-Lenaarts), wij staan u graag te woord!