✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Webshop en fysieke winkel

Home » Pralines Antwerpen

Bent u op zoek naar de lekkerste pralines van Antwerpen en omstreken? Snel u dan als de gesmeerde bliksem naar onze ZiDa-winkel in St.-Job of ontdek ons aanbod aan Leonidas-toppers in onze webshop.

Wij verzenden door heel Europa!

 

Voor al uw snoep en pralines in regio Antwerpen

Toen Leonidas Kestekides in 1913 zijn eerste tearoom opende, kon hij niet vermoeden dat zijn naam meer dan honderd jaar later zo veel mensen nog steeds zo bekend in de oren zou klinken. Doorheen de jaren kwamen er steeds meer pralines bij en werden ze allemaal steeds lekkerder. Onze winkel in regio Antwerpen ligt tegenwoordig dan ook overvol met een ruim assortiment aan toppralines. Dit in de vorm van vele verschillende soorten en modellen, van chocopasta’s tot luxe geschenkdozen en meer! Werp dus gerust eens een blik op ons volledige aanbod. Wist u trouwens dat wij ook een speciale B2B-dienst hebben wanneer u het personeel van uw bedrijf in regio Antwerpen van een overheerlijk cadeautje wilt voorzien?   

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Kom ons zeker eens bezoeken!

Wilt u uzelf of een dierbare verwennen met een doosje overheerlijke pralines en woont u in regio Antwerpen? Dan kunt u terecht in onze winkel in St.-Job (Brugstraat 204) of in onze webshop natuurlijk! Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Stuur gerust een e-mail naar leonidas.zida@telenet.be of bel naar 03/295.86.61 voor meer informatie.

Zida B.V.