✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔ Webshop en fysieke winkel

Home » Cadeau voor personeel Antwerpen

Van een leuk cadeau fleurt iedereen op en dit geldt uiteraard ook voor uw personeel in regio Antwerpen, Aartselaar en Brecht. Beloon uw werknemers voor hun noeste arbeid met behulp van Leonidas ZiDa en stel een gepersonaliseerd pakket vol chocolade en snoep samen om gegarandeerd een glimlach op hun gezichten te toveren!

Leonidas-ZiDa helpt jullie graag met een gepersonaliseerd pakket vol heerlijke chocolade om gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw personeel te toveren!

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> B2B prijzen

-> Leveren mogelijk

Wij verzenden door heel Europa!

 

Een zoet cadeau voor uw personeel in Antwerpen, Aartselaar of Brecht

U heeft een groot order binnen, een belangrijk target gehaald, wil de sinterklaas-, kerst- of paassfeer er goed inbrengen of gewoon eens iets terugdoen voor uw personeel na een drukke periode; er zijn zo veel redenen om uw personeel te belonen met een mooi cadeau. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in de buurt van Antwerpen, Aartselaar of Brecht, zorgen wij voor een heerlijk cadeau voor uw personeel! Stel zelf een overheerlijk pakket samen uit ons ruime assortiment en personaliseer ballotins en inpakpapier met uw eigen logo. Succes gegarandeerd!

Ontdek ons overige aanbod

ZiDa staat trouwens niet alleen voor u klaar wanneer u een cadeau voor uw personeel in Antwerpen, Aartselaar of Brecht wilt regelen, maar is eveneens uw adres indien u bijvoorbeeld een snoeptaart wilt bestellen, of Leonidas pralines. Wilt u uw werknemers in Beerse met een overheerlijk cadeautje verwennen? Ook dan staan we voor u klaar.    

VOLUME KORTING MOGELIJK

Cadeau voor personeel 

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Laat ons weten wat u wenst

Een gepersonaliseerd cadeau ontwikkelen vraagt om een gepersonaliseerde aanpak, dat weten wij maar al te goed. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, wensen en suggesties – wij houden namelijk van een uitdaging! Contact met ons opnemen kan via het nummer 03/295.86.61, door te mailen naar leonidas.zida@telenet.be of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bij ons langskomen in onze winkel in St. Job! Bij ons is het immers altijd de zoete inval.

Zida B.V.