✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Twee fysieke winkels

Home » Cadeau voor personeel Antwerpen

Van een leuk cadeau fleurt iedereen op en dit geldt uiteraard ook voor uw personeel in regio Antwerpen en Brecht. Beloon uw werknemers voor hun harde werk en flexibiliteit met iets lekkers van Leonidas.

Leonidas-ZiDa helpt jullie graag met een gepersonaliseerd pakket vol heerlijke chocolade om gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw personeel te toveren!

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> B2B prijzen

-> Leveren mogelijk

Wij verzenden door heel Europa!

 

Een zoet cadeau voor uw personeel in Antwerpen of Brecht

U heeft een groot order binnen, een belangrijk target gehaald, wil de sinterklaas-, kerst- of paassfeer er goed inbrengen of gewoon eens iets terugdoen voor uw personeel na een drukke periode? Er zijn zoveel redenen om uw personeel te belonen met een mooi cadeau. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in provincie Antwerpen, zorgen wij voor een heerlijk cadeau voor uw personeel! Stel zelf een overheerlijk pakket samen of vraag de hulp van Leonidas-ZiDa.

Succes gegarandeerd!

VOLUME KORTING MOGELIJK

Cadeau voor personeel 

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Laat ons weten wat u wenst

Een gepersonaliseerd cadeau ontwikkelen vraagt om een gepersonaliseerde aanpak, dat weten wij maar al te goed. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, wensen en suggesties – wij houden namelijk van een uitdaging! Contact met ons opnemen kan via het nummer03/295.86.61of 03/344.54.29, door ons te mailen op het adres leonidas.zida@telenet.be of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bij ons langskomen in één van onze winkels te St. Job of Sint-Lenaarts! Bij ons is het immers altijd de zoete inval.

Zida B.V.