✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Webshop en fysieke winkel

Home » Snoeptaart bestellen Antwerpen

Voor de lekkerste snoeptaarten van Antwerpen en omstreken moet u bij ZiDa zijn. Bezoek onze winkel in St.-Job of surf naar onze webshop en sla je slag in ons overheerlijke aanbod! Wij bieden prachtige en overheerlijke snoeptaarten aan.

Wij verzenden door heel Europa!

WEBSHOP

Een snoeptaart bestellen in Antwerpen doet u hier

Wist u dat de verrukkelijkste chocolatier van België Leonidas ook het één en ander kent van snoeptaarten? Bij ons in Antwerpen valt de ene na de andere smakelijke snoeptaart te bestellen. Voor verjaardagen of communies, met zoete kersen of zure colaflesjes, u kunt het zo gek of geniaal niet bedenken of wij hebben het in ons gamma. Dat wordt smullen straks!

VOOR ALLE THEMA’S MOGELIJK

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Geniet van ons overige aanbod

Naast de beste snoeptaarten van regio Antwerpen, valt er natuurlijk ook een heleboel ander lekkers te bestellen en te kopen in onze winkel. Uiteraard onze befaamde pralines, maar bijvoorbeeld ook onze grote collectie snoepjes. Daarnaast hebben wij onze eigen B2B-dienst waarin we u helpen met het samenstellen en verdelen van de lekkerste geschenken voor uw personeelsleden of collega’s! Check onze productpagina voor ons volledige aanbod.

Bezoek onze winkels of de webshop

Ziet u het helemaal zitten om een snoeptaart bij ons in regio Antwerpen te bestellen? Dat kunt u gemakkelijk doen door onze webshop te bezoeken of door ons te bellen op het nummer 03/295.86.61. U kunt ook een e-mail te sturen naar leonidas.zida@telenet.be of ons contactformulier invullen. Uw vragen of opmerkingen behandelen wij uiteraard ook graag via deze weg. Bij ons is het toch alle dagen een zoete inval!

Zida B.V.