✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔ Webshop en fysieke winkel

Home » Geschenkdoos pralines Antwerpen

Bij Leonidas ZiDa komt u gegarandeerd buiten met een geschenkdoos vol met de lekkerste pralines van Antwerpen, Aartselaar, Brecht en ver daarbuiten! Kom ons bezoeken in onze winkel in St. Job of neem een kijkje in onze webshop.

Wij verzenden door heel Europa! Bezoek onze webshop voor meer informatie.

WEBSHOP

Een geschenkdoos barstensvol heerlijke pralines in regio Antwerpen

Om iemand te bedanken, om sorry te zeggen, om aan te geven dat je iemand ontzettend graag ziet, om lekker zelf op te eten… met een geschenkdoos vol pralines in de hand komt men door het ganse land (en dus niet alleen door Antwerpen, Aartselaar en Brecht)! In ons ruime aanbod vindt u ongetwijfeld de doos die uw hart (en dat van uw partner/geliefde/vriend/vriendin/moeder…) een heel stuk sneller zal doen kloppen!

VOLUME KORTING MOGELIJK

VOOR ALLE THEMA’S MOGELIJK

Crousty puur

GESPECIALISEERD IN GROTE VOLUMES

Speciale dagen in de trant van De dag van de klant, de dag van de secretaresse, de dag van de de verpleegkundige en andere dagen

Louise wit

VEILIGE VERZENDING

Feestdagen zoals we die kennen, denk aan Sinterklaas, kerstmis, Pasen, Valentijn, Moederdag, Vaderdag,

Bûche melk

GRATIS LEVERING MOGELIJK

De overige dagen die niet vallen onder, de dag van en andere nationale feestdagen denk aan, verjaardag, huwelijk, geboorte.

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Voor elke gelegenheid

Gezegend met klinkende namen als ‘Leonidas Red Giftbox Collection’, ‘Leonidas Tinnen Doos Heritage Collectie’, ‘Leonidas Feestmand’ en ‘Leonidas Romantische Mand’, is er voor elke gelegenheid en elke smaak wel een geschikte geschenkdoos te vinden. Ontdek ons aanbod nu online!

 

Een winkel vol lekkers

Natuurlijk kunt u bij ons wel meer kopen/bestellen dan geschenkdozen alleen: onze winkel in de regio Antwerpen-Aartselaar-Brecht staat helemaal vol met overheerlijk snoep. Ook bieden we diverse Leonidas-pralines. Bent u bedrijfsleider of HR-medewerker? Wij bieden eveneens heerlijk zoete cadeaupakketten voor werknemers aan. Op onze productpagina vindt u ons volledige aanbod.   

Spring eens binnen of bezoek onze webshop

Om iemand gelukkig te maken met de beste, lekkerste en zoetste pralines van Antwerpen, Aartselaar en Brecht, dient u slechts een geschenkdoos bij ons aan te schaffen. Kom bij ons langs in de Brugstraat 204 te St.-Job. Wij helpen u met veel plezier verder. U kunt ook onze webshop bezoeken en uw keuze online bestellen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar leonidas.zida@telenet.be of bel ons op het nummer 03/295.86.61 voor meer informatie!         

Zida B.V.