✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Webshop en fysieke winkel

Home » Cadeau voor werknemers Antwerpen

Bent u op zoek naar een gepast cadeau voor de werknemers van uw bedrijf in of rond Antwerpen, om hen te belonen voor hun noeste arbeid? Heeft u al gedacht aan een lekker pakket met pralines of snoepjes van Leonidas? Ga met ons de samenwerking aan en wij helpen u graag om bij elk lid van uw personeel in Antwerpen, Aartselaar of omstreken een glimlach op het gezicht te toveren, dit met behulp van onze speciale werknemerscadeaus.

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> Speciale B2B prijzen

-> Leveren is mogelijk

Wij verzenden door heel Europa!

WEBSHOP

Een cadeau voor uw werknemers in Antwerpen om nooit te vergeten

Niet alleen de liefde van de man gaat door de maag! Wanneer u net een groot order hebt binnengehaald, een belangrijk target gehaald is of Sinterklaas, Kerstmis of Pasen weer voor de deur staat… dan kan een lekker zoet cadeau op het bureau of in de brievenbus van uw werknemers in regio Antwerpen wonderen doen voor de motivatie. Stel zelf een overheerlijk pakket samen door uw keuze te maken uit onze ruime waaier aan producten en personaliseer ballotins en inpakpapier met het logo van uw onderneming. Een werknemerscadeau waar uw personeel in Antwerpen, Aartselaar en omstreken sowieso heel blij mee zullen zijn! Voor meer informatie bezoekt u onze B2B-pagina.

VOLUME KORTING MOGELIJK

VOOR ALLE THEMA’S MOGELIJK

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget.

Grote hoeveelheden schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons aanbod

Super lekkere Leonidas-pralines, ultra-smakende snoepjes, luxe geschenkdozen bij de vleet. Denk ook aan een werknemerscadeau voor uw personeel in Antwerpen, Aartselaar, Brecht of de rest van de provincie kan niet anders dan geweldig smaken! Indien u dit wenst, sturen wij de geschenkpakketten graag naar individuele adressen van uw personeelsleden. Zo wordt het voor uw thuiswerkende werknemers in regio Antwerpen ook leuk om uw cadeau in de brievenbus aan te treffen.

Contacteer ons voor meer informatie

ZiDa is gewoonweg hét adres voor werknemerscadeaus voor uw bedrijf in of rond Antwerpen en Aartselaar. Om de samenwerking met ons aan te gaan of meer informatie te bekomen, kunt u ons altijd bellen op het nummer 03/295.86.61 of een e-mail sturen naar leonidas.zida@telenet.be. Of kom langs in onze winkel in St.-Job! Klaar om binnenkort de held van uw personeel te worden?

Zida B.V.