✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Twee fysieke winkels

Home » Cadeau voor werknemers Antwerpen

Bent u op zoek naar een gepast cadeau voor de werknemers van uw bedrijf in of rond Antwerpen, om hen te belonen voor hun harde werk en flexibiliteit? Heeft u al gedacht aan een lekker pakket met Leonidaspralines? Ga dan zeker met Leonidas-ZiDa de samenwerking aan! Zij helpen u graag om bij uw personeel in Antwerpen, Brecht of omstreken een glimlach op het gezicht te toveren! Dit met behulp van hun speciale werknemerscadeaus.

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> Speciale B2B prijzen

-> Leveren is mogelijk

Wij verzenden door heel Europa! 

WEBSHOP

Een cadeau voor uw werknemers in Antwerpen om nooit te vergeten

Wanneer u net een groot order hebt binnengehaald, een belangrijk target gehaald is of Sinterklaas, Kerstmis of Pasen weer voor de deur staat… dan kan een lekker zoet cadeau op het bureau of in de brievenbus van uw werknemers in regio Antwerpen wonderen doen voor de motivatie. Stel zelf een overheerlijk pakket samen door uw keuze te maken uit onze ruime waaier aan producten of laat u begeleiden door Leonidas ZiDa. Een werknemerscadeau waar uw personeel in Antwerpen en omstreken sowieso heel blij mee zullen zijn! Voor meer informatie bezoekt u onze B2B-pagina.

VOLUME KORTING MOGELIJK

VOOR ALLE THEMA’S MOGELIJK

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget.

Grote hoeveelheden schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons aanbod

Super lekkere Leonidas-pralines, ultra-smakende snoepjes, luxe geschenkdozen bij de vleet… het werknemerscadeau voor uw personeel in provincie Antwerpen, Brecht of daarbuiten kan niet anders dan geweldig smaken! Indien u dit wenst, sturen wij de geschenkpakketten graag naar individuele adressen van uw personeelsleden. Zo wordt het voor uw thuiswerkende werknemers in regio Antwerpen ook leuk om uw cadeau in de brievenbus aan te treffen.

Laat ons weten wat u wenst

Een gepersonaliseerd cadeau ontwikkelen vraagt om een gepersonaliseerde aanpak, dat weten ze bij Leonidas-ZiDa maar al te goed. Daarom staan we altijd open voor uw vragen, wensen en suggesties – zij houden namelijk van een uitdaging! Contact met hen opnemen kan via het nummer 03/295.86.61 of 03/344.54.29, of door hen te mailen op het adres leonidas.zida@telenet.be of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bij hen langsgaan in één van hun winkels te St. Job of Sint-Lenaarts! Bij hen is het immers altijd de zoete inval.

Zida B.V.