✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔  Twee fysieke winkels

Home » Geschenk voor personeel Antwerpen

Een leuk geschenk voor het personeel van uw bedrijf in provincie Antwerpen en Brecht aanschaffen, dat kan wonderen doen voor de werksfeer!

Naar aanleiding van de vraag van een heleboel verschillende bedrijven die bij Leonidas-ZiDa zochten naar gepersonaliseerde geschenken, heeft Leonidas-ZiDa zich hierin gespecialiseerd!

Ontdek nu hoe wij u kunnen helpen!

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> B2B prijzen

-> Leveren is mogelijk

Wij verzenden door heel Europa! 

 

Een geslaagd geschenk voor uw personeel in Antwerpen!

Neem vandaag nog contact op met Leonidas-ZiDa voor een origineel en overheerlijk geschenk voor uw personeel!

Wil u ook uw personeel in Antwerpen en Brecht bedanken voor hun harde werk en flexibiliteit met een geschenk van Leonidas? Neem hieronder dan zeker een kijkje in de fotogalerij!

 

Toch niet jouw ding gevonden? Leonidas-ZiDa werkt ook graag iets persoonlijks uit voor uw bedrijf! 

VOLUME KORTING MOGELIJK

GESCHENK VOOR PERSONEEL

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een professionele aankleding

Naast een overheerlijke inhoud, zorgen wij ook voor een professionele aankleding van uw geschenk voor het personeel van uw bedrijf in provincie Antwerpen en Brecht. Zo voorzien wij ook de mogelijkheid om de ballotins van uw snoeppakketten te bedrukken met uw eigen logo, net als het inpakpapier. Tevens kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat uw cadeaus bij uw werknemers thuisbezorgd worden.

 

Schakel Leonidas-ZiDa in voor uw bedrijfscadeau

Heeft u een groot order binnengehaald, een belangrijke mijlpaal verwezenlijkt, waren de laatste kwartaalcijfers een schot in de roos of staat Kerstmis of Pasen voor de deur? Een geschenk voor het personeel van uw bedrijf in provincie Antwerpen, Brecht of omstreken, toont hen dat u hun dagelijkse inspanningen meer dan waardeert! Contacteer ons op het nummer 03/295.86.61 of 03/344.54.29, stuur een e-mail richting leonidas.zida@telenet.be, of kom langs in één van onze winkels in St.-Job en Sint-Lenaarts voor meer informatie, prijslijsten en meer!