✔  Alle Leonidas-producten

✔  Ook voor B2B

✔ Webshop en fysieke winkel

Home » Geschenk voor personeel Antwerpen

Een leuk geschenk voor het personeel van uw bedrijf in Antwerpen, Aartselaar of Brecht aanschaffen, dat kan wonderen doen voor de werksfeer! Op vraag van een heleboel verschillende bedrijven die bij ons zochten naar gepersonaliseerde geschenken, biedt Leonidas ZiDa dit nu ook aan! Ontdek nu hoe wij u kunnen helpen de held van uw personeel te worden.

Ontdek nu hoe wij u kunnen helpen!

-> Gespecialiseerd in grote volumes

-> B2B prijzen

-> Leveren is mogelijk

Wij verzenden door heel Europa!

 

Een geslaagd geschenk voor uw personeel in Antwerpen samenstellen doet u zo

De belangrijkste dingen eerst: allereerst stelt u uiteraard de overheerlijke inhoud van uw geschenk voor het personeel van uw bedrijf in regio Antwerpen, Aartselaar of Brecht samen. U heeft hierin ruime keuze uit ons aanbod aan verschillende soorten pralines en snoepcreaties.

Wil u ook uw personeel in Antwerpen en Groot-Brecht bedanken voor hun harde werk en flexibiliteit met een geschenk van Leonidas? Neem hieronder dan zeker een kijkje in de fotogalerij!

 

Toch niet jouw ding gevonden? Leonidas-ZiDa werkt ook graag iets persoonlijks uit voor uw bedrijf!

VOLUME KORTING MOGELIJK

GESCHENK VOOR PERSONEEL

Doos pralines | Leonidas Zida
eindelijk een deftige afbeelding

OFFERTE AANVRAGEN?

We werken steeds volgens uw opgegeven budget en grote hoeveelheden
schrikken ons zeker niet af.

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een professionele aankleding

Naast een overheerlijke inhoud, zorgen wij ook voor een professionele aankleding van uw geschenk voor het personeel van uw bedrijf in regio Antwerpen, Aartselaar en Brecht. Zo voorzien wij ook de mogelijkheid om de ballotins van uw snoeppakketten te bedrukken met uw eigen logo, net als het inpakpapier. Tevens kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat uw cadeaus bij uw werknemers thuisbezorgd worden.

 

Maak kennis met de rest van onze winkel

Bij ZiDa zit u uiteraard ook goed wanneer u zin hebt in overheerlijke Leonidas pralines, eventueel in de vorm van een geschenkdoos voor een geliefde, of een snoeptaart voor uw volgende feestje. Doorblader onze website voor meer informatie!

Schakel ons in voor uw volgende bedrijfscadeau

Heeft u een groot order binnengehaald, een belangrijke mijlpaal verwezenlijkt, waren de laatste kwartaalcijfers een schot in de roos of staat Kerstmis of Pasen voor de deur? Een geschenk voor het personeel van uw bedrijf in Antwerpen, Aartselaar, Brecht of omstreken, toont hen dat u hun dagelijkse inspanningen meer dan waardeert! Contacteer ons op het nummer 03/295.86.61, stuur een e-mail naar leonidas.zida@telenet.be, of kom langs in onze winkel in St.-Job voor extra informatie, prijslijsten en meer!

Zida B.V.